Fraggelbloggen

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

Inflyttade i vårt lilla hus!

Av Liza Hasselquist - 15 augusti 2010 18:22

Ja, det har vi ägnat oss åt i helgen, inflytt. Jag är väl den som stått för det praktiska, medan hundarna raceat runt i trädgården och bara njutit av att ha en egen gräsmatta... Nu börjar det bli klart här och det som behövs är mest ett par lådor att stoppa småsaker i, sedan är det hyfsat klart!

  

Pax har lyckas bita av min sladd till datorn, så det blev ett hastigt (och dyrt) inköp av en laddare idag, jädra hund! Vi fick veta häromdagen att vi kommit med på vallkurs den 9-10 okt, och Malin, Maja och Sanna ska också med, så det blir toppen! Hoppas på att få till den med får och träning här nu, så ska vi nog ge oss på vallprov till nästa år!

Idag träffade jag Catrin m Abbey och tilda i skogen på förmiddagen. Vi har lagt spår t våra hundar, vilka löstes m varierande lycka. Pax var duktig och spårade upp sin Kong Wubba, han har inte riktigt koll på spårandet ännu, men det blir bättre och bättre. Jag ska fortsätta ett tag till m enkla valpspår, och hoppas att poletten trillar ner på riktigt. Abbey fick ett spår på 1000 m som jag lade, 5 pinnar och en massa vinklar, ganska likt en lägre spår fantiskt. Hon löste det fint, förutom starten där hon vill så mycket och glömmer av lite vad hon sysslar med.

Lotus vet jag inte vad han styrde med idag, jag får skylla på att det var länge sedan vi spårade för idag var det katastrof. Till sist kom vi iväg och det såg hyfsat ut, sedan hade någon annan lagt spår i vårt spår, så jag plockade av honom av spåret så han mest for omkring. Aha, bättre lycka nästa gång helt enkelt!

Nästa helg ska hundarna vara på pensionat, för vi ska på bröllop. Tusse kommer hit redan på onsdag, och det ska bli skönt att få lite fler dagar ihop. Jag måste försöka få till vettig träning under veckan trots att det kommer bli sjukt mycket på jobbet, annars kommer vi aldrig kunna starta nån brukstävling.

 
 
Sofie & fläckarna

Sofie & fläckarna

15 augusti 2010 20:08

Vad duktig du är som blir inflyttad och klar på en enda helg!
Kul med vallkurs, vem ska ni gå för?

http://aussiemonster.se

 
Nathalie och Vilja

Nathalie och Vilja

15 augusti 2010 21:57

Härligt att vara färdigflyttad, hoppas ni kommer att trivas i nya huset... Och kul med vallkurs, blir det med både Lotus och Pax?

SV: ja lilla trollet blir bara större och större och vackrare och vackrare! :) Och visst brås hon på pappa, håller mina tummar för Lotusöron - har du någon 4-månadersfoto på Lotus att dela med dig av kanske? :)

http://www.entjejenhundenhusvagn.se

 
Marie L

Marie L

16 augusti 2010 09:27

Hej hopp!
Kul med nytt hus/jobb! Var är vallkursen och hos vem? Lystra fick träffa får och "prova på att valla lite" i helgen.

http://www.123minsida.se/minos

 
Maria & Love

Maria & Love

17 augusti 2010 15:12

Grattis i efterskott till fin placering i utställningen. Hoppas det blir bra med öronen efter allt limmande.
Vi har också blivit av med både kamerasladd och datasladd då en viss piraya varit i farten...Känns surt men man får väl skylla sig själv!!!

http://www.noralise.blogg.se

 
Synnöve alias Mette-Marit

Synnöve alias Mette-Marit

18 augusti 2010 12:43

Ser ju riktigt fint ut där du bor nu. Vi saaaknar dig du skulle behövts nu eftersom Hoffa ska debutera i appellen på söndag och han har börjat strula med platsliggningen. Men som Matte säger kör de andra momenten med 9or & 10or så fixar du uppflyttningen ändå. Ja ja man ska väl vara positiv och hans övriga moment ser riktigt skapliga ut tom linförigheten.

Många kramar från oss alla till er alla!

http://www.karmanjakas.com

 
Maja, Ache & Link

Maja, Ache & Link

21 augusti 2010 17:28

Vilket fint litet hus ni har! Hörde att du fixat boende till vallningshelgen med, kanon! Säg till vart jag ska föra över pengar bara!

Hoppas att allt har kommit igång annars, med skola och dylikt.
Puss Poo från mej, Lotus med!

http://greatwarrior.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liza Hasselquist - 10 oktober 2016 12:23


Regnet har fallit evist i många dagar nu. Blåsten har liksom svept över, under, genom oss som envist kämpar emot varje impuls att stanna inomhus i värmen, krypa ner i sängen; bara femton minuter till. Vi är de som aldrig viker ner oss, som alltid väg...

Av Liza Hasselquist - 6 oktober 2016 10:35


  Bevis för godkänd testledarutbildning! Ett av mina största intressen inom hunderiet (förutom att träna och tävla min egen hund) är hundars mentalitet. Jag hade turen att börja vara aktiv på en klubb där det var många likasinnade, vilket ledde ...

Av Liza Hasselquist - 5 oktober 2016 12:33

När jag börjar pyssla med saker, oavsett ifall det är hunden eller annat, så finns en viss tendens till att jag utvecklar någon slags form av mani. I somras målade jag min första tavla någonsin, en världskarta som min syster skulle få då hennes ex to...

Av Liza Hasselquist - 3 oktober 2016 12:02


Jag skulle vilja säga att jag är en ganska så cool person, som inte känner mig speciellt nervös i negativ mening gällande nåt (förutom röntgen) hundrelaterat. Alltså; tävlingar och såna saker får mig bubbligt förväntansfull, säkert delvis på grund av...

Av Liza Hasselquist - 27 september 2016 15:37


I hela mitt liv har jag varit en nästintill orimligt morgonpigg person. Nästan så störig att en bara vill klippa till för att få hejd på personen som kvittrar ”GODMORGON” klockan 05.00  för att sedan studsa upp ur sängen, kränga på sig kl...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Real Sugar

Sugarwind's

Lotus valpar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards