Fraggelbloggen

Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Semester, del 3 Pax BIM igen!

Av Liza Hasselquist - 19 juli 2010 08:21

Igår var det off. utställning på samma klubb som igår, samt för samma domare. Eg. skulle det varit en annan domare men eftersom det blev hela 16 aussies så bytte de helt enkelt. Pax skulle gå som 4 i ringen, och det var en annan hanvalp på plats i 4-6 mån klassen, Spinnrockens Breakthru. Båda fick 1:or i kvalité och båda fick HP, men Pax placerades som 1:a i klassen. Här är kritiken:

Välbyggd hanvalp m välformat huvud, bra uttryck. Utmärkt topline. Välvinklad, bra bröst, ben och tassar. Tåar ut något (NO SHIT!). Rör sig m utm. balans och drive, ngt trång bak. Bra päls och färg. Öppen, trevlig och välvisad.

I bästa hane/tik gick det precis som igår och Easy Thank U Fans drog det längsta strået, välförtjänt då det är en riktigt söt liten tik.

  

Pax och matte väntar på sin tur... 

Vi tog lite bilder när vi kom hem, och P var på sitt allra suraste humör och ville inte vara med alls. Såhär blev det i alla fall:

     

Öronen är så extremfula just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen... 

Det fina utställningskopplet har jag fått från Oona Bruhn på kennel Aussieboxy, toppenfint och man får välja färger själv.

Idag packar vi ihop oss från Öland och åker mot Halmstad, och ytterligare en vecka med livet i kappsäck. Vi ska försöka får ihp en liten aussieträff med Lotusvalpar och ev lite andra också och det ska bli toppen att få se hur de små utvecklar sig!

Förresten, jag planerar att ställa ut Pax på Västkustvalpen den 22 augusti, så om någon annan är sugen på att åka så kan vi ses där också!

 
 
Marie L

Marie L

19 juli 2010 09:13

FIN kille (trött efter dagarna två i ringen förstås), Stort grattis från oss till fin, välvisad valp, kul! Spännande med valpträff, glöm inte att fota. Ha det fortsatt bra på semestern
Kramar från oss

http://www.123minsida.se/minos

 
Nathalie & Vilja

Nathalie & Vilja

19 juli 2010 10:26

Grattis igen! :)

SV: vet faktiskt inte hur gamla de ska vara för att få komma in på utställningsområdet... Vet bara att hon är 4 månader den 20:onde augusti och får ställas ut själv. Perfekt, klart vi ska träffas om ni ändå är i Halmstad (vi kommer att hålla till mycket hos Sara och Ascot.) Du kan väl skicka ditt telefonnummer till mig på entjejenhundenhusvagn@hotmail.com så slår jag en signal vid tillfälle. Vi ses!

http://www.entjejenhundenhusvagn.se

 
Camilla

Camilla

20 juli 2010 14:43

Snygg Pax!!
Vi tycker inte alls att dina öron ser fula ut....liknar ju G2:s å dom är ju supergulliga....flax flax =))

http://www.gizmobus.bloggplatsen.se

 
Pia, Elliot och Vasco

Pia, Elliot och Vasco

20 juli 2010 18:49

Grattis!! Fina Paxen!!
Forsatt trevlig semester...

http://www.nummer1.bloggplatsen.se

 
Sofie & fläckarna

Sofie & fläckarna

21 juli 2010 01:00

Grattis till söndagens resultat! Lyckade dagar öronen till trots ;)

http://aussiemonster.se

 
Tina

Tina

22 juli 2010 11:55

Har inte hunnit kolla bloggen på ett tag. Grattis till Pax! Han ser inte så glad ut på bilderna bara, haha...Han borde komma till hundfotografen för bilder som gör honom rättvisa faktiskt! Hoppas du träffar Lotusbarnen i veckan. Peppa dom att anmäla till Västkustvalpen-de är ju precis 4 månader då.

http://www.tillyhills.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Liza Hasselquist - 10 oktober 2016 12:23


Regnet har fallit evist i många dagar nu. Blåsten har liksom svept över, under, genom oss som envist kämpar emot varje impuls att stanna inomhus i värmen, krypa ner i sängen; bara femton minuter till. Vi är de som aldrig viker ner oss, som alltid väg...

Av Liza Hasselquist - 6 oktober 2016 10:35


  Bevis för godkänd testledarutbildning! Ett av mina största intressen inom hunderiet (förutom att träna och tävla min egen hund) är hundars mentalitet. Jag hade turen att börja vara aktiv på en klubb där det var många likasinnade, vilket ledde ...

Av Liza Hasselquist - 5 oktober 2016 12:33

När jag börjar pyssla med saker, oavsett ifall det är hunden eller annat, så finns en viss tendens till att jag utvecklar någon slags form av mani. I somras målade jag min första tavla någonsin, en världskarta som min syster skulle få då hennes ex to...

Av Liza Hasselquist - 3 oktober 2016 12:02


Jag skulle vilja säga att jag är en ganska så cool person, som inte känner mig speciellt nervös i negativ mening gällande nåt (förutom röntgen) hundrelaterat. Alltså; tävlingar och såna saker får mig bubbligt förväntansfull, säkert delvis på grund av...

Av Liza Hasselquist - 27 september 2016 15:37


I hela mitt liv har jag varit en nästintill orimligt morgonpigg person. Nästan så störig att en bara vill klippa till för att få hejd på personen som kvittrar ”GODMORGON” klockan 05.00  för att sedan studsa upp ur sängen, kränga på sig kl...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Real Sugar

Sugarwind's

Lotus valpar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards